De start van mijn nieuwe droom!

Vandaag is de officiƫle dag, De Salarisconsultant is van start!!
Maanden ben ik er al mee bezig en vandaag mag ik bekend maken dat ik voortaan als ZZP-er aan de slag ga. Al 19 jaar zit ik in “het vak” waarvan ik de laatste 4 jaar met veel plezier bij Incomme heb gewerkt. Ik vond het echt tijd voor de next step en hoop die op deze manier te kunnen zetten.

Momenteel heb ik 2 mooie interim klussen lopen en zit ik de komende 2 maanden vol. Maar misschien kan ik op termijn iets voor jullie betekenen.

Op deze website kunnen jullie meer lezen over mijn dienstverlening en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Wil je kennis maken of verder praten over de diensten die ik aanbied en hoe we deze zouden kunnen toepassen binnen jouw bedrijf? Neem dan zeker even contact met me op!

Kaatsheuvel, Noord-Brabant