Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden is een veelgemaakte keuze door bedrijven die hun tijd en aandacht volledig willen laten uitgaan naar klanten en medewerkers. Ondernemers willen doen waar zij goed in zijn en dat is ondernemen. Een dienst of een product kan telkens worden aangescherpt of verfijnd en dat betekent dat een ondernemer focus moet houden op het verder uitbouwen van zijn of haar onderscheidende kracht. De Salarisconsultant uit Kaatsheuvel heeft al sinds 2002 ervaring in het ondersteunen van ondernemers. Ik ben goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor ik je uitgebreid kan adviseren over ontwikkelingen die op jou van toepassing zijn. Dat is een hele zorg minder. Ik maak dat jouw salarisadministratie vanuit Kaatsheuvel tot in de puntjes wordt verzorgd.

Verschillende softwarepakketten
Je kunt met een gerust hart jouw salarisadministratie aan De Salarisconsultant uitbesteden, want ik ken de ins and outs van diverse softwarepakketten. Over het algemeen werk ik voor mijn klanten met het salarispakket NMBRS, dat bekend staat om een dienstverlening van zeer hoge kwaliteit. Kantoren die besluiten tot het uitbesteden van hun salarisadministratie en mij op interim-basis nodig hebben, werken behalve NMBRS vaak met pakketten zoals Loket.nl en AFAS. Ook daar ben ik goed mee bekend. Naast het uit handen nemen van de salarisadministratie, helpt De Salarisconsultant ook met het adviseren over complexe vraagstukken, het inrichten van het pakket en het optimaal benutten ervan.

Ondersteuning op het juiste moment
De salarisadministratie uitbesteden is een voor de hand liggende keuze wanneer je wel wat extra handen kunt gebruiken. Soms word je als ondernemer verrast door een onverwachte gebeurtenis, bij het plotselinge vertrek van een medewerker bijvoorbeeld. Of wat te denken van de drukke januarimaand, een maand waarin het voor iedere salarisadministrateur alle hens aan denk is. Ik ondersteun niet alleen accountants- en administratiekantoren, maar ook bedrijven die zelf hun administratie verzorgen. Samen kunnen we in gesprek gaan over de invulling van de werkzaamheden. Niet iedereen heeft tijd om de volle aandacht te geven aan de salarisadministratie. Uitbesteden kan dan een passende oplossing zijn.

Invulling van de mogelijkheden
Wil je meer weten over de manier waarop wij werken en hoe je jouw salarisadministratie aan ons kunt uitbesteden? Deze website geeft je een indruk van de mogelijkheden en een opsomming van de prijzen voor de salarisverwerking. Via het contactformulier kun je alvast laten weten dat je contact zoekt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Ook ben ik telefonisch en per mail te bereiken via 06-22404209 en info@de-salarisconsultant.nl. Ik ga graag met je in gesprek zodat we samen eens kunnen kijken naar de meest optimale invulling van je salarisadministratie.

Bij de salarisconsultant heb je geen onverwachte kosten!
Voor de salarisverwerking hanteer ik onderstaande staffels.
De genoemde prijzen zijn exclusief btw.