Over mij

Allereerst leuk dat je op mijn website kijkt!
Ik ben Nathalie. Ik ben 39 en woon in Kaatsheuvel, Noord-Brabant.
In 2002 ben ik gaan werken als salaris-administrateur. Sinds die tijd heb ik jarenlange ervaring opgedaan in de accountancy en daarna heb ik als consultant gewerkt. Ook heb ik gedurende de jaren heel wat cursussen, trainingen en zelfs een traineeship succesvol doorlopen. Ik ben daarnaast officieel lid van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Het NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Ik sta in het Register Payroll Professional (RPP). Door deze kennis kan ik je alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen CAO’s, wet- en regelgeving, updates in softwarepakketten en kan ik je organisatie ook ondersteunen met salarisadministratie of advies op maat.

Naast salarisadministratie vind ik het leuk om met onze Franse Bulldog te wandelen of lekker een wijntje te drinken met vrienden. Ik heb ook een leuke man en twee kinderen, elke zomer gaan wij lekker op vakantie in Oostenrijk en doordeweeks vinden we het gezellig om lekker op de bank een Netflix-serie te kijken.

Vind je het leuk om verder kennis te maken en ben je benieuwd hoe ik jouw business kan helpen? Neem dan contact met me op!