Administratiekantoor Kaatsheuvel

Als administratiekantoor uit Kaatsheuvel neemt De Salarisconsultant jou als ondernemer het nodige werk uit handen. Je kunt de volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden of onze hulp inschakelen bij het inrichten van het door jou gekozen salarispakket. Het uitkeren van de salarissen is een bezigheid die iedere maand terugkeert en waaraan de nodige uren worden gespendeerd. Uren die jij als ondernemer liever op een andere manier invult, omdat je jouw klanten de best mogelijke service wilt bieden. Dat begrijp ik en daarom ga ik graag met je in gesprek over een passende samenwerking. Een samenwerking waarmee jij en je medewerkers zijn geholpen en eentje die bij jou zorgt voor lastenverlichting in de agenda.

Salarispakket
Met het uitbesteden van de salarisadministratie aan ons kantoor in Kaatsheuvel, kun jij blijven doen wat je het liefste doet: ondernemen. Met het inschakelen van mijn hulp bespaar je geld en tijd. Iedereen in je organisatie wordt blij van een overzichtelijke administratie. Met de schat aan ervaring van mijn administratiekantoor uit Kaatsheuvel weet ik waar de eerste struikelblokken in organisaties liggen. Op basis van jouw wensen en voorkeuren, maak ik een stappenplan dat ik doorloop bij het inrichten van de administratie. Bij het uitbesteden van de administratie maak ik gebruik van het salarispakket NMBRS, een pakket dat voor mij geen geheimen heeft.

Ondersteuning op interim-basis
Ook op interim-basis kan mijn administratiekantoor uit Kaatsheuvel jou helpen met de salarisadministratie. Iedere onderneming krijgt weleens te maken met onverwachte gebeurtenissen. Denk aan een werknemer die uitvalt door ziekte of een vertrek dat je niet zag aankomen. Op zo’n moment kan het uitbesteden van de salarisadministratie aan mij in regio Tilburg een enorme verlichting van de werkzaamheden bieden. Hetzelfde geldt voor het opvangen van de piek in de drukke januarimaand of de overstap naar een nieuw softwarepakket. Stuk voor stuk scenario’s waarbij je wel wat ondersteuning van een administratiekantoor uit Kaatsheuvel kunt gebruiken. 

De nieuwste ontwikkelingen
Behalve met het pakket NMBRS heeft mijn administratiekantoor in Kaatsheuvel ervaring in het werken met Loket.nl en AFAS. Ik ben lid van NIRPA, een instituut dat zorg draagt voor de kwaliteitsborging van professionals in ons vakgebied. Met mijn up-to-date kennis van wet- en regelgeving, ben je verzekerd van een salarisadministrateur die de nieuwste ontwikkelingen kent en die vertaalt naar jouw organisatie. Klik alvast op het kopje Contact en laat me weten dat je behoefte hebt aan ondersteuning of een andere vraag voor me hebt. Ik laat zo snel mogelijk van me horen.  Uiteraard kun je me ook direct telefonisch bereiken op 06-22404209 of stuur een mail naar info@de-salarisconsultant.nl.